Private events

Verjaardag

Gezellig barbecueën, een luxe 3-gangen diner, een borrel met luxe hapjes of dansen op de beats van de DJ, alles is mogelijk met jouw verjaardag bij Simoon. Afhankelijk van de grote van de groep reserveren we geheel of gedeeltelijk de bar en/of het achterterras. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw wensen en we ontvangen je graag.

Bruiloft

Een bruiloft binnen of op ons vernieuwd achterterras. Van ceremonie tot receptie en van diner tot feest, Simoon denkt graag mee met het organiseren van deze bijzondere aangelegenheid. Intiem of groots, alles is mogelijk! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de wensen en wij nodigen je graag uit om de sfeer van de locatie te laten proeven en de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

Karaoke

Naast de 'standaard' karaokeavonden kun je ook op andere momenten in groepsverband terecht voor een gezellige karaokemiddag of avond. Ideaal voor een vrindinnen- of vrijgezellefeest..

Cocktailworkshop

Wil je ook zelf cocktails leren maken? Na deze anderhalf uur durende workshop shake jij zelf zo een Mojito, Cosmopolitan of Sex on the beach in elkaar

Andere aangelegenheid?

Is er een andere aangelegenheid die speciale aandacht verdient? Bijvoorbeeld een sportieve dag met vrienden, babyshower of condoleance? Simoon denkt graag met je mee met de invulling van jouw dag.